top of page

JÄMN TEMPERATUR I HELA FASTIGHETEN

VIRVEL-BOOSTER rensar bort partiklar tyngre än vatten

VIRVEL-BOOSTER är en mobil enhet som kopplas in till värmesystemet och självständigt städar bort alla främmande föremål som magnetit, avlagringar och andra partiklar.

VIRVEL-BOOSTER bygger på en cyklonseparationprocess och har en helautomatisk tömning av partiklar. Oavsett vilken partikel det handlar om så riskerar dessa att följa med i vätskan och sätta sig i rörliga delar som ventiler och pumpar. När det sker märks det främst genom att effekten på värmesystemet minskar och enskilda rum får avvikande temperaturer som är svåra att hitta orsaken till. 


Med bakgrund av detta rekommenderar vi att städa ur  värmesystemet från partiklar innan andra åtgärder görs som exempelvis en värmeinjustering.


VIRVEL-BOOSTER är konstruerad som en mobil vagn och är enkel att flytta runt mellan olika fastigheter.

Komplett vagn som städar ur värmesystemet i fastigheter
VIRVEL-BOOSTER: Produkter
Virvel i vatten som samlar in lösa partiklar

EFFEKTIV METOD

Cyklonseparation fångar nästan allt

Alla partiklar som förkommer i värmesystemets vätska riskerar att följa med flödet och sätta sig i rörliga delar som ventiler och pumpar. Det märks främst genom att effekten på värmesystemet minskar och enskilda rum får avvikande temperaturer som är svåra att hitta orsaken till.

VIRVEL-BOOSTER bygger på en cyklonseparationsprocess som enkelt  beskrivet handlar om centrifugalkraft där partiklarnas tyngd används för att skilja de från vätskan. Tekniken är mycket effektiv och mätningar visar att tekniken fångar upp till 98% av alla partiklar i storlek som sandkorn. 

VIRVEL-BOOSTER: Produkter

PRODUKTBLAD

Hämta ett produktblad som beskriver vad VIRVEL-BOOSTER gör för din fastighet.

VIRVEL-BOOSTER: Filer
virvel-booster-glas.jpg

MER INFORMATION

Ring oss på 054-10 10 00 eller lämna dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Tack för ditt meddelande!

VIRVEL-BOOSTER: Offert
bottom of page