top of page
office-work.jpg

VI FINNS ALLTID NÄRA

Har du frågor, slå en signal på 054 -101 000 eller använd formuläret nedan, vi är snabba att svara.

 

Vill du ha en besparingskalkyl för att få en uppfattning vad våra produkter kan göra för din driftsekonomi så gör vi självklart en kostnadsfri beräkning. Vill du ha ett möte via Teams eller ett besök på plats går det också bra. Hör av dig så tar vi det vidare därifrån.

Passerar du genom Värmland är du alltid välkommen förbi på kaffe. Vi håller till i nybyggda lokaler på Hammarö som ligger 10 minuter utanför Karlstad centrum. Från E18 tar du sikte på väg 236 så hittar du oss vid handelscentret, Nolgårdsrondellen.

 

EnergyBooster AB

Org.nr: 556799-8462

Kvarnvägen 11

663 40 Hammarö

054 - 101 000

  • Google Places
  • Facebook
  • YouTube
Kontakt: Kontakt

KONTAKTA MIG

Tack för ditt meddelande!

Kontakt: Försäljningslead
Öppet sinne för lösningar inom energi och miljö

OM OSS

EnergyBooster AB startades 2010 med arbetet att utveckla vår första produkt. Allt vi hade då var vilja, nyfikenhet och kunskaper och det tog faktiskt några år innan vi skaffade en verkstad att experimentera vidare i. Idag finns vi i nybyggda lokaler på Hammarö, en vacker skärgårdskommun strax utanför Karlstad. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla och sälja produkter som minskar energiförbrukningen i fastigheter med snabb återbetalningstid.


Våra produkter säljs i första hand via återförsäljare som ansvarar för installationerna i fastigheten. Det går även bra att beställa produkterna direkt genom oss, men installationen sker alltid av lokala partners, återförsäljare och installatörer.

Vill du få tag på en säljare? Ring 054-101 000.

Willy Ociansson på ett tak, undersöker ventilation

EN PLATS FÖR INNOVATION

Grundaren har ordet

Mitt namn är Willy Ociansson, jag är Göteborgare från början men har bott större delen av livet i Värmland. Under hela mitt yrkesliv har jag jobbat med energirelaterade yrken som värmesystem, kylsystem, ventilationssystem, styrsystem, projektledning både i rollen som beställare och leverantör. 

Innovation och utveckling brinner jag för så 2010 beslutade jag tillsammans med Fredric Stenwreth att starta upp EnergyBooster AB. Idag sysselsätter vi fler och företaget har ett antal produkter marknaden och fler är under arbete.

Produkterna uppstår ofta i vardagsproblemen jag möter i mitt arbete som konsult i företaget Willy's Cleantech AB. Där hjälper jag fastighetsägare att  energieffektivisera sitt bestånd. Idéerna får följa med hem till vår produktutvecklare och på så sätt kan vi skapa smarta produkter som fler kan ta del av.

​Personligen finner jag stor glädje att få sprida den kunskap jag skaffat mig och det gör jag genom att dels hålla utbildningar med personal på alla olika positioner, från fastighetsskötare till tekniker, ledning och ibland även styrelsen. Men också genom att skapa produkter som löser vanliga problem, så att kunskapen också kommer till praktisk användning hos fler fastighetsägare. 

Vill du prata energi och innovation når du mig direkt på 070-5772960.

bottom of page