top of page

DRY-BOOSTER

Installation och dokumentation

Dokumentation för DRY-BOOSTER, en adapter som stänger av strömmen till torkskåpet när tvätten är torr, oavsett vad timern är inställd på.

Highlights

• Enkel att installera på både små och stora torkskåp.

• Ansluts enkelt mellan vägguttaget och skåpets befintliga kontakter.

• Fungerar i bakgrunden, kräver ingen kunskap av användaren.

• Kortar ner torktiderna och minskar onödig energiförbrukning.

• Eliminerar övertorkning som gör att man slipper ta ut knastertorra plagg.

Dokumentation

Produktblad

Produktöversikt, funktionsbeskrivning och tekniska data.

Produktblad DRY BOOSTER 2401
.pdf
Download PDF • 549KB

Installationsvägledning

Placering och ansluting av maskinen i fastigheten. Tips vid uppstart och felsökning.

(dokument kommer inom kort)

bottom of page