Willy i skåpet.jpg

OM OSS

Mitt namn är Willy Ociansson, jag är Göteborgare från början men har bott större delen av livet i Värmland. Under hela mitt yrkesliv har jag jobbat med energirelaterade yrken med värmesystem, kylsystem, ventilationssystem, styrsystem, projektledare, beställare och leverantör i allt från sågverk, processindustri och serviceföretag. Senaste 13 åren som konsult i företaget Willy's Cleantech AB.

Bakgrunden till när jag 2010 startade EnergyBooster AB var att innovationer alltid legat mig varmt om hjärtat. Idag har företaget ett antal patenterade produkter på temat energi och genom löpande utveckling kan vi erbjuda enkla och smarta produkter som spar energi. Produkterna uppstår ofta i vardagsproblemen jag möter i mitt arbete som konsult, där jag hjälper fastighetsägare att energieffektivisera sitt bestånd. Idéerna får följa med hem till vår produktutvecklingsavdelning och på så sätt kan vi skapa smarta produkter som fler kan ta del av.

Personligen finner jag stor glädje att få sprida den kunskap jag skaffat mig och det gör jag genom att dels hålla utbildningar med personal på alla olika positioner, från fastighetsskötare till tekniker, ledning och ibland även styrelsen. Men också genom att skapa produkter som löser vanliga problem, så att kunskapen också kommer till praktisk användning hos fler fastighetsägare.