top of page
green-heart.jpg

OM OSS

EnergyBooster AB startades 2010 med arbetet att utveckla vår första produkt. Allt vi hade då var vilja, nyfikenhet och kunskaper och det tog faktiskt några år innan vi skaffade en verkstad att experimentera vidare i. Idag finns vi i nybyggda lokaler på Hammarö, en vacker skärgårdskommun strax utanför Karlstad. 

Vår kärnverksamhet är att utveckla och sälja produkter som minskar energiförbrukningen i fastigheter med snabb återbetalningstid.


Våra produkter säljs i första hand via återförsäljare som ansvarar för installationerna i fastigheten. Det går även bra att beställa produkterna direkt genom oss, men installationen sker alltid av lokala partners, återförsäljare och installatörer.

Vill du få tag på en säljare? Ring 054-101 000.

Om: Om
willy-tak.jpg

EN PLATS FÖR INNOVATION

Grundaren har ordet

Mitt namn är Willy Ociansson, jag är Göteborgare från början men har bott större delen av livet i Värmland. Under hela mitt yrkesliv har jag jobbat med energirelaterade yrken som värmesystem, kylsystem, ventilationssystem, styrsystem, projektledning både i rollen som beställare och leverantör. 

Innovation och utveckling brinner jag för så 2010 beslutade jag tillsammans med Fredric Stenwreth att starta upp EnergyBooster AB. Idag sysselsätter vi fler och företaget har ett antal produkter marknaden och fler är under arbete.

Produkterna uppstår ofta i vardagsproblemen jag möter i mitt arbete som konsult i företaget Willy's Cleantech AB. Där hjälper jag fastighetsägare att  energieffektivisera sitt bestånd. Idéerna får följa med hem till vår produktutvecklare och på så sätt kan vi skapa smarta produkter som fler kan ta del av.

​Personligen finner jag stor glädje att få sprida den kunskap jag skaffat mig och det gör jag genom att dels hålla utbildningar med personal på alla olika positioner, från fastighetsskötare till tekniker, ledning och ibland även styrelsen. Men också genom att skapa produkter som löser vanliga problem, så att kunskapen också kommer till praktisk användning hos fler fastighetsägare. 

Vill du prata energi och innovation når du mig direkt på 070-5772960.

Om: Om
bottom of page