top of page
Produkter: Välkommen
House-wide-start.jpg
Produkter: Tjänster

SUPPORTSIDA

Här hittar du dokumentation för våra produkter och tillbehör

vvc-booster-sthlm.jpg

VVC-BOOSTER

Minska vvc-förlusten med VVC-BOOSTER genom att tillvarata överskottsvärmen i undercentralen. Återför istället energin till ditt system för varmvattencirkulation.

kid-in-pool.jpg

VS-BOOSTER

VS-BOOSTER tillvaratar överskottsenergi i varma utrymmen och återför den till ditt värmesystem och sänker därmed uppvärmningskostnaderna i fastigheten.  

Drying-cabinet.jpg

AQUA-BOOSTER

Minska energiförbrukningen i badhuset med AQUA-BOOSTER. Ta tillvara överskottsenergin i varma maskinrum och återför istället värmen in till i bassängvattnet.

Kommer..
virvel-booster-drift_w.jpg

VIRVEL-BOOSTER

Rensa bort allt som är tyngre än vatten med VIRVEL-BOOSTER i ditt värmesystem utan återkommande filterbyte eller annat löpande underhåll.

bhb-khamn-drift_w.jpg

BORRHÅLS-BOOSTER

Öka effekten i ditt bergvärmsystem med BORRHÅLS-BOOSTER genom att bubbla luft i borrhålet. Det underlättar energiöverföringen från berget till din värmeanläggning.

Kommer..
bhb-villa-kd_org.jpg

BORRHÅLS-BOOSTER Villa

Höj effekten i på bergvärmen med BORRHÅLS-BOOSTER VILLA samtidigt som du motverkar risken att omkringliggande berg kyls ner om solens återladdning inte räcker till.

Kommer..
vvc-booster-sthlm.jpg

DRY-BOOSTER

DRY-BOOSTER analyserar strömförbrukningen i ditt torkskåp och stänger av strömmen när tvätten är torr. Det minskar energianvändningen rejält.

SUPPORT FÖRFRÅGAN

Jag hittar inte det jag söker och behöver support, kontakta mig så snart ni kan. 

Tack för ditt meddelande!

Produkter: Feedback-formulär
bottom of page